Hvorfor velge
Øvre Leidlandshagen

Øvre Leidlandshagen ligger idyllisk plassert på Eigerøy rett utenfor Egersund. Med gåavstand til skole, barnehager og idrettsanlegg, er dette en attraktiv plass å bo. Like i nærheten finner du også populære badevann og flotte turområder å utforske. Egersund sentrum er bare fem minutter unna med bil, og herfra er det gode tog- og bussforbindelser.

Korte avstander

Fra Øvre Leidlandshagen er det kort gåavstand til to barnehager, Eigerøy skole og Hålå idrettsanlegg. Det er opparbeidet gang- og sykkelsti fra eneboligene til Hålå, som har flere fotballbaner å boltre seg på.

Egersund sentrum er bare fem minutter unna med bil, og herfra er det gode tog- og bussforbindelser videre – enten du skal sørover til Kristiansand eller nordover til Stavanger.

Opplev Egersund by

Egersund er en historisk by med en av Norges best bevarte trehusbebyggelser. Du finner flott arkitektur, koselige caféer og nisjebutikker, innholdsrikt kjøpesenter, spennende restauranter og et yrende fritidsog kulturliv i byen.

 

Collage

Familieidyll

Det er lett å være aktiv i Øvre Leidlandshagen. Omringet av flott natur finnes det utallige turstier og attraksjoner å utforske rett utenfor døren.

Skadbergsanden, som er den største sandstranden langs Dalanekysten, er en kort kjøretur unna. Videre ut på Eigerøy kan du besøke historierike Eigerøy fyr, som var Norges første tårn bygget i støpejern. Her finnes det også flere krigsminner i området.

Boligene er perfekte for deg som ønsker å bo nær naturen – tilpasset en hektisk hverdag. Ta deg en forfriskende dukkert på en av badeplassene, eller kanskje du vil ta deg en fredfull tur i skogen.

Avstander

Eigerøy barneskole  3,2 km / 7 min
Robåten FUS barnehage   2,9 km / 6 min  
Eigerøy andelsbarnehage   2,9 km / 6 min 
Jernhagen barnehage   2,9 km / 6 min
Dalane VGS   3,8 km / 6 min
Spar Eigerøy   2,2 km / 4 min
Togstasjon   3 km / 5 min
Bibliotek   4 km / 7 min
Sentrum   4 km / 7 min
Idrettsbane   3,2 km / 7 min  
Badeplasser   3,2 km / 7 min  
Turområde  2 m / 1 min  
Skadbergsanden  3,5 km / 6 min

Gåavstand til skole, barnehager, badeplasser og idrettsanlegg på flott gang- og sykkelsti.

(Antall minutter er estimert tid)